Wat is Cinemanie

 

vierkandCINEMANIE3Wat is Cinemanie? Wel het is een maandelijkse bijeenkomst die als doel heeft het plezier in en de kennis van film te vergroten. Dit doen we door bezoekers kennis te laten maken met films die ze nog niet gezien hebben, achtergrond informatie te geven bij films,….  Cinemanie wordt geen academische bedoening: naast leerrijk of interessant moet het ook gewoon leuk zijn om naar Cinemanie te komen.

We beginnen met Cinemanie 0.1 In plaats van het hele concept eerst uit te werken gaan we meteen van start! Cinemanie 0.1 bestaat 4 bijeenkomsten die als doel hebben te zoeken naar het juiste format voor de avond. Ondertussen werken we ook aan opzet van de communicatie eromheen (ontwerpen van een logo, huisstijl, website). Voordeel is de bezoekers dan ook rechtstreeks betrokken zijn bij het uitwerken van het uiteindelijke concept!

De bijeenkomsten gaan door in de Cacaofabriek in Helmond, in de multifunctionele zaal. De eerste gaat door op woensdag 17 juni. De drie volgende telkens op een donderdag: 9 juli, 13 augustus en 10 september. We beginnen telkens om 20:00 uur en de toegang is gratis.